Roots





 1.Jimmy Tang glad som få
 2.Jimmy Tangs underbara biffsallad to good to be true
 3.Jimmy Tangs fantasifulla cheesecake underbar
 4. Erica´s fina frisyr och mitt ledsna nylle

Underbar kväll med massor av mys GRATTIS Jimmy Tang hoppas du får det underbart på tisdag mitt lilla kina nylle.

Chi-Town


Bild: www.deviantart.com


Nu är allt fixat och klart med biljett och hotell nu fattas bara jag och Mandela på ett flyplan dit och så är allt perfekt.
Imorgon är det lördag och då blir det biffsallad vad jag längtar vilket jag redan kanske har sagt, ska lägga ut receptet
på bloggen sen om ni blir sugna på att testa det någon gång. Nu ska jag åka och mysa med A och köpa chokladpopcorn peace out.

RoboCop.


Bild: http://www.lookbook.nu/

Sockerbubblor i hela min kropp det är vad jag har idag, har hittat en "billig" biljett till USA så imorgon ska vi besälla och den 7Jan sitter jag på ett mysigt tjogofyratimmarsplan till Chicago. Har varit sugen på JimmyTang´s biffsallad hela veckan och på lördag smäller det ska äta sönder mig är riktigt sugen funderar på att inte äta på hela lördagen så jag blir riktigt hungrig. Nu ska jag leta hotell XoXo Gossipbebis

High heels above the ground


Från www.Gojane.com


Ska beställa skor från USA för första gången, men är osäker på vilka jag ska ta av alla dessa fin skor.
Och mina lackleggings kan jag ju glömma antaligen blev det något fel på min oder så inga lackleggings för min del satsar på skorna istället då. Funderar på att kanske välja ett annat par lackleggings med dragkedja på sidan det kan bli snyggt. Nu ska jag plugga peace out.

Välkommen

Jag har ingen direkt ide om vad min blogg kan komma att handla om. Men troligen blir det en hel del mode, bilder och vardagliga texter om inget speciellt.Ingen kanske hittar till min blogg min det hoppas jag att ni kommer göra.
Välkommen ska du vara iaf!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0